Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Κλείστε από τώρα πολύ φθηνά αεροπορικά και ξενοδοχείο για το Final 4 του Μιλάνου!

Φίλες και φίλοι η κλήρωση των ομίλων της Ευρωλίγκας έγινε και οι ελληνικές ομάδες που μας εκπροσωπούν φαντάζουν μεγάλα φαβορί στους ομίλους τους! Και πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι τη στιγμή που Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός έχουν κατακτήσει τις 5 από τις 6 τελευταίες διοργανώσεις, με τον Ολυμπιακό μάλιστα φέτος να πετυχαίνει το ανεπανάληπτο back to back με δύο συνεχόμενες κατακτήσεις του πολυπόθητου τροπαίου. 
Οι ομάδες μας αναμένονται να είναι και φέτος ιδιαίτερα δυνατές κι ανταγωνιστικές. Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα πρωταγωνιστήσουν! Ο Παναθηναϊκός έχει δυναμώσει ήδη αρκετά το ρόστερ του με σημαντικές προσθήκες τόσο σε εμπειρία, όσο και σε ταλέντο. Το ίδιο αναμένεται να κάνει κι ο Ολυμπιακός που θα διεκδικήσει τη τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου.
Φέτος λοιπόν σας καλούμε να προνοήσετε και να κλείσετε τα εισιτήρια σας για τον πανέμορφο προορισμό του Μιλάνου από νωρίς! Οι ημερομηνίες του Final four του Μιλάνου είναι 16 (ημιτελικοί) -18 (τελικοί) Μαϊου του 2014. Για όσους θα θέλατε να βρίσκεστε εκεί, το να κλείσετε τα εισιτήρια σας από τώρα θα σας γλυτώσει πολλά λεφτά!

Μεταφέρεστε στις αντίστοιχες προσφορές πατώντας την αντίστοιχη εικόνα της αεροπορικής εταιρείας από κάτω:
  • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή για το Μιλάνο από 158 ευρώ το άτομο! (16-19 Μαϊου)                           
Αρχική τιμή που σας δώσαμε 150 ευρώ






  • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή για το Μιλάνο  (για 2) καθώς και 3ήμερη διανυκτέρευση για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, όλα μαζί σύνολο 555 ευρώ! (16-19 Μαϊου) 
Αρχική τιμή που σας δώσαμε 529 ευρώ

Κρατήστε τις τιμές και θα με θυμηθείτε όταν φτάσουμε κοντά στις ημερομηνίες της διοργάνωσης! Θα τις έχουν χτυπήσει αρκετά..και εδώ που τα λέμε, λογικό είναι! 

Υ.Γ. 1) Ξενοδοχεία μπορείτε να βρείτε και φθηνότερα στο Booking.com, αλλά σίγουρα όχι τέτοιας ποιότητας - 4 αστέρων. Γενικά τα ξενοδοχεία στο Μιλάνο δεν είναι και ιδιαίτερα φθηνά, οπότε κάτι φθηνό επιφυλάσσει σχεδόν πάντα και κακές υπηρεσίες!

Υ.Γ. 2) Αν αργότερα θα έχει άλλη εταιρεία την καλύτερη τιμή θα σας ενημερώσουμε για αυτό!

Υ.Γ. 3) Όταν βγουν τα εισιτήρια των αγώνων θα πληροφορηθείτε και γιαυτό!


Δεν υπάρχουν σχόλια: